Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

“Sorry we missed you”

31 oktober 2021 @ 15:00 - 17:30

Na de lange coronapauze begint de Culturele Raad Eelde weer met zijn filmprogramma in de Filmfabriek. Op zondagmiddag 31 oktober wordt daar de film Sorry we missed you vertoond. Het is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach. De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Ricky (Kris Hitchen) en Abby (Debbie Honeywood) wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Sorry we missed you is na een omvangrijk oeuvre de laatste film van de Britse regisseur Ken Loach. Hij won in zijn carrière twee keer de prestigieuze Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes: in 2006 voor het oorlogsdrama: The wind that shakes the barley en in 2016 voor het door publiek omarmde: I, Daniel Blake en zijn film Sorry we missed you werd eveneens geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Filmfestival van Cannes.

Regie: Ken Loach / Jaar: 2019  Speelduur: 100 minuten

Acteurs: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor e.a.

Toegang: € 10,00

Reserveren: https://www.cultureleraadeelde.nl/html/F-FORM_311021.html

Datum: 31 oktober / Aanvang: 15:00 uur

Locatie: De Melkfabriek, Peizerweg 2, Bunne

Volgens de actuele maatregelen dient u een corona-toegangsbewijs te hebben, d.w.z. een geldige QR-code, een negatieve testuitslag of een bewijs van herstel. Zonder één van deze verlangde bewijzen is toegang niet mogelijk.

Let op!
In de nacht van 30 op 31 oktober gaat de wintertijd in.  De klok gaat die nacht een uur achteruit. Dit verandert niks aan de starttijd van de film! Die start om 1500 wintertijd.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2021
Tijd:
15:00 - 17:30

Organisator

Culturele Raad Eelde
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Melkfabriek
Peizerweg 2
Bunne, Drenthe Nederland
+ Google Maps
De Melkfabriek