De Kookfabriek Groningen

De Kookfabriek Groningen is een samenwerkingsverband tussen de Culinair Wonder Groep BV en De Melkfabriek Bunne. De Culinair Wondergroep exploiteert op verschillende plaatsen in Nederland kookstudio’s. De meest noordelijke locatie is gevestigd in De Melkfabriek.

Voor iedere gelegenheid de juiste workshop

Met de verschillende kookworkshops van de Kookfabriek bieden wij voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor het 4-gangen seizoensmenu bij de Top Chefs workshop, of een Aziatische of Mediterrane proeftafel. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire attenties. Daarnaast houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

Zakelijke arrangementen in De Kookfabriek Groningen

Koken als een metafoor voor communicatie en samenwerking. De Kookfabriek Groningen biedt uitdagende kookworkshops waardoor uw team nog beter gaat samenwerken. Dit kan in combinatie met een vergaderarrangement in De Melkfabriek.

Het Kookrestaurant, genieten van uw zelfgemaakte hoogstandjes!

Tijdens deze avond bereidt u zelf het gastronomisch 3-gangen Top Chefs menu. Vanzelfsprekend onder leiding van onze culinair coaches. De receptuur is van Top Chef Julius Jaspers. Ideaal voor kleinere groepen of gezellig met z’n tweeën. Aanmelding kan op individuele basis.