De Kookfabriek Groningen

Logo De Kookfabriek ATAG

De Kookfabriek Groningen is een samenwerkingsverband tussen de Culinair Wonder Groep BV en De Melkfabriek Bunne. De Culinair Wondergroep exploiteert op verschillende plaatsen in Nederland kookstudio’s. De meest noordelijke locatie is gevestigd in De Melkfabriek.

Voor iedere gelegenheid de juiste workshop

Met de verschillende kookworkshops van de Kookfabriek bieden wij voor elk wat wils. Wilt u een niet al te moeilijke kookworkshop? Maar zeker niet minder lekker? Kies dan voor bijvoorbeeld de workshop ‘Easy Cooking’. Deze bevat een 2-gangen menu en duurt 2,5 uur.

Wilt u er een smakelijke uitdaging van maken? Voeg dan het wedstrijdelement toe met ‘De Kookwedstrijd’. Deze workshop duurt 4,5 uur en bestaat uit een 4-gangen diner. Deze is geschikt voor teambuilding, maar ook zeker om met familie of vrienden er een geweldige middag of avond van te maken. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire attenties. Daarnaast houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergie├źn.

Kookworkshop producten
Kookeilanden in het kookrestaurant

Zakelijke arrangementen in De Kookfabriek Groningen

De Kookfabriek Groningen biedt uitdagende kookworkshops, dit kan in combinatie met een vergaderarrangement in De Melkfabriek. Koken als een metafoor voor communicatie en samenwerking. Of als ontspannende culinaire afsluiter van een inspannende dag in De Melkfabriek. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jou en jouw team te bespreken. We denken graag met je mee!

Het Kookrestaurant

Tijdens deze avond bereidt u zelf, onder leiding van culinair coaches, ons gastronomisch 3-gangen menu en kunt u genieten van uw zelfgemaakte culinaire diner.

Beleef deze unieke restaurantervaring waarbij u zelf in de keuken mag staan. Alleen, of met bijvoorbeeld uw partner, familielid, vriend(in) of collega deelt u uw passie voor koken en leert u nieuwe mensen kennen!*

Na ontvangst krijgt u uitleg over het menu dat u met elkaar gaat bereiden. Vervolgens gaat u in teams van circa twee personen per kookeiland, onder deskundige begeleiding, aan de slag. Ieder team bereidt een deel van het menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire diner. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met huisgemaakte lekkernijen.

Enthousiast geworden? Bekijk hier het menu, verdere informatie en meld u aan! Heeft u toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

* Als u zich aanmeldt met een gezelschap van 8 personen of meer, en u wilt graag de keuken voor uzelf, vraag dan naar onze mogelijkheden!

Dinertafel in kookrestaurant