De Melkfabriek, een prachtige industriële locatie, midden in de landelijke omgeving van de Kop van Drenthe, tussen Groningen en Assen.

De Fabriekshal

Industriële en moderne invloeden

150 tot 200 personen – De voormalige fabriekshal is niet alleen geschikt voor evenementen maar ook voor vergaderingen en trainingen met groepen. Bovendien kan de hal opgedeeld worden in twee afzonderlijke ruimtes. Vervolgens heeft de grote zaal een podium, waarop lezingen of presentaties voor een groot publiek gegeven kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk het podium te gebruiken voor toneel- of muziekuitvoeringen. In totaal zijn er 8 ruimtes van verschillende formaten. Hierdoor zijn ze niet alleen apart, maar ook in combinatie te gebruiken. Kortom, wat past het best bij jouw activiteit?

De Subzalen

Fris en eigentijds

tot 25 personen – Naast de grote fabriekshal, heeft De Melkfabriek nog 6 kleinere ruimtes. De zalen verschillen zowel qua ambiance als grootte. Hierdoor zijn ze allemaal geschikt om met een kleiner gezelschap aan de slag te gaan.

Voor zakelijk gebruik

De Melkfabriek en haar omgeving bieden enerzijds rust en anderzijds inspiratie. Binnen tref je zowel industrieel-modern ingerichte ruimtes aan als een ongedwongen sfeer en persoonlijke benadering. Buiten vind je een omgeving met uitzicht op de weidse natuur van Drenthe. Dit geeft bovendien de gelegenheid voor een pauzewandeling of buitenactiviteit. De perfecte balans om het beste uit jouw team te halen.

Wil je zowel plenair als in subgroepen kunnen werken, dan is De Melkfabriek een toplocatie. Daarnaast beschikken alle vergaderruimtes in De Melkfabriek over flip-overs, beamers en internet. Ook een professionele audio-installatie is in de grote zaal aanwezig. Kortom, dé locatie om er een geslaagde dag van te maken!

Liever met eigen ogen bekijken? Aarzel niet en neem contact met ons op. We geven je graag een rondleiding.

Impressie grote zaal

Eten & Drinken

Kom je bij De Melkfabriek vergaderen of heb je iets te vieren? Dan zorgen wij natuurlijk ook voor de inwendige mens. In onze keuken werken we vooral met streekproducten. Omdat we zo duurzaam mogelijk willen werken, koken we natuurlijk met de seizoenen mee.

Lunch proeverij menu

  • Diversiteit aan luxe belegde broodjes
  • Huisgemaakte en seizoensgebonden soep
  • Salade

Koffie-momentje

  • Koffie of thee
  • Wisselende lekkernijen, vanzelfsprekend uit eigen keuken

Borrel

  • Wijn, bier en frisdrank
  • Diverse lekkernijen

Ons menu staat nooit vast. We vinden het leuk om samen met jou over de invulling na te denken. Vanzelfsprekend houden wij rekening met jouw persoonlijke wensen. Dus ben je vegetariër, veganist of allergisch voor een ingrediënt? Laat het ons weten.

Lekkernij uit eigen keuken