28-05-2021: Tuintheater “Het Aanzoek” met diner.

In Het Aanzoek verzamelt de ongetrouwde Iván al zijn moed bij elkaar om aan te kloppen bij zijn buurman Stépan met de vraag of hij zijn dochter Natalja mag trouwen. Dit is het begin van een humoristisch drama vol zenuwinzinkingen, knikkende knieën en onhandigheden. Tsjechov heeft alles uit de kast gehaald om chaos te creëren.

Tekst: Anton Tsjechov | Spel: Jurriën Remkes, Julia van der Vugt en Rutger Remkes of Lowie van Oers | Regie: Stephen Liebman | Grafische vormgeving: Isabel van der Vlugt | Diner: Jelle de Visser, de Vliegeraar.

De voorstelling vindt plaats in de buitenlucht met inachtneming van de corona-maatregelen. Denk aan een warme trui en eventueel een paraplu.

Om te reserveren, ga naar onze agenda!


Koude soepamuse

Komkommersoep met munt

Voorgerecht

Salade met bloemen, geitenkaasparels en violendressing

Hoofdgerecht

Rozen kokos groentecurry met cashewnoten en rijst

Nagerecht

Chocola en kersen