17-03-2021: Versoepelingen coronamaatregelen in de lucht?

We krijgen de afgelopen tijd veel aanvragen voor bijeenkomsten. Hier zijn we erg blij mee, jullie weten ons nog steeds te vinden, super! Omdat we jullie graag willen ontvangen, hebben we gekeken naar mogelijkheden. Maar helaas verplicht de huidige regelgeving ons om de deuren gesloten te houden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20210312_134950-1024x461.jpg

We merken dat de overheid neigt naar versoepelingen, daarom hopen we in het voorjaar weer open te kunnen. Zodra dat weer mag, zal dit waarschijnlijk in beperkte vorm zijn (max. 30 personen, 1,5m etc.), maar wij zijn er uiteraard helemaal klaar voor. Inmiddels zijn we ook in de gelegenheid om hybride bijeenkomsten te faciliteren. Dus wilt u graag een coronaproof bijeenkomst organiseren, op locatie, online of een combinatie hiervan. Schroom dan niet en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.