13-02-2020: Viering 10-jarig bestaan De Melkfabriek een groot succes!

Met onze relaties hebben we op 6 februari jl. ons jubileum gevierd. In het bijzonder waren de managementondersteuners uitgenodigd. Zij boeken over het algemeen onze locatie voor anderen, zonder zelf op deze bijeenkomsten aanwezig te zijn. Reden genoeg om juist hen uit te nodigen. De middag stond in het teken van verwennen, ontspannen en het thema “de managementondersteuner van de toekomst”.

Na een overheerlijke Melkfabriek-lunch werden de gasten met beeld en muziek meegenomen op een reis door de tijd door Engbert Breuker (Pentascope) met zijn “Management Jukebox”.

Tijdens de presentaties van Elly van der Woude (Interzorg) en Dieke Sloots (BuildinG) werd er met elkaar van gedachten gewisseld over de veranderende rol van de managementondersteuners.

Engbert, Elly en Dieke, bedankt voor jullie persoonlijke en inspirerende bijdragen!

Na afloop was er alle tijd om ontspannen met elkaar te praten en te netwerken onder het genot van verschillende hapjes en drankjes.

Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden van De Melkfabriek als trainings-, feest- of vergaderlocatie, neem dan contact met ons op.