20-11-2018: DE KOOKFABRIEK OPENT HAAR DEUREN IN DE MELKFABRIEK..

De zesde vestiging van de zogeheten Kookfabriek komt met ingang van 15 november in De Melkfabriek en zal door het leven gaan als De Kookfabriek Groningen. Deze nieuwe faciliteit biedt diverse mogelijkheden op het gebied van kookworkshops, masterclasses koken en kitchenparties, voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt (voor meer informatie en reserveringen zie: www.kookfabriek.nl).  

Het concept van De Kookfabriek is in de markt gezet door de Culinair Wonder Groep. De formule blijkt dusdanig succesvol dat de groep graag wilde uitbreiden met een vestiging in het Noorden. Dat het oog daarbij op De Melkfabriek viel is opmerkelijk, omdat de andere vijf vestigingen in grote steden (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven) zijn gehuisvest.

De wens van de Culinair Wonder Groep om samen te werken met De Melkfabriek heeft te maken met de mogelijkheden die De Melkfabriek biedt en met de charme van het gebouw. De Melkfabriek is makkelijk bereikbaar en ligt centraal in de drie noordelijke provincies, en heeft een goede naam opgebouwd als vergader-en congrescentrum, als evenmentenlocatie en als podium voor kunstenaars en artiesten.

De Kookfabriek geniet landelijke bekendheid doordat de Amsterdamse vestiging het decor vormde voor de culinaire tv-programma’s Topchef en MasterChef, met de bekende koks Robert Kraneborg en Julius Jaspers. In het verleden werkte De Kookfabriek ook samen met Herman den Blijker.

https://www.dvhn.nl/drenthe/Noorden-krijgt-een-Kookfabriek-en-die-strijkt-neer-in-Bunne-23787588.html