CULTUREEL PODIUM IN DE MELKFABRIEK BLIJFT GEWOON BESTAAN!

DE MELKFABRIEK ALS CULTUREEL PODIUM BLIJFT GEWOON BESTAAN!!!!!!!!!

De stichting De Vrienden van De Melkfabriek Bunne stopt per 1 april a.s. met haar activiteiten.

De afgelopen zes jaar verzorgde de Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne bijna maandelijks een gevarieerd cultureel programma: theater, muziek, film, kindervoorstellingen en ook de jaarlijkse expositie “Kunstenaars aan het werk in De Melkfabriek”.
Steeds meer mensen uit de wijde omgeving van De Melkfabriek wisten de weg te vinden naar het unieke podium. Dankzij de inzet van talloze vrijwilligers zijn de culturele activiteiten van de Stichting de afgelopen zes jaren een succes geworden.

De Stichting ziet op dit moment geen mogelijkheden meer voor een duurzame programmering en heeft daarom besloten haar activiteiten te beëindigen.

Sommige media hebben het persbericht hierover verkeerd geïnterpreteerd en suggereren dat De Melkfabriek stopt met haar culturele activiteiten.

Maar dat is ABSOLUUT niet het geval!

De Melkfabriek blijft gewoon bestaan als cultureel podium.

Op 8 april wordt het bijzondere filmconcert “As it is in heaven” georganiseerd. Naast de muzikale inbreng van een gelegenheidskoor onder leiding van Jonne van Bruggen wordt de prachtige Zweedse film “As it is in heaven” vertoond. De opbrengsten gaan naar het goede doel “Home for a Day”.od

ay.gr

Op 21 april gaat de Drentse expositie “Komaf” van start in De Melkfabriek, met een lezing van de bekende auteur Frank Westerman.