ANGELINO EN DE DRIE KONINGEN – 17 DECEMBER IN DE MELKFABRIEK

Angelino en de drie koningen. Een verrassende versie van het kerstverhaal door Peter van Dijk, gezien door de ogen van een kleine jongen, Angelino. Het aloude verhaal is van alle tijden, ook van nu…
Een theatrale en muzikale bewerking van het gelijknamige boek van Koos Meinderts en Annette Fienieg uit de ‘Gouden Boekjes’ reeks.

In het vergeten Italiaanse bergdorp ‘il villaggio dimenticato’ woont Angelino, een kleine jongen met een trommel. Hij is de boodschappenjongen uit het dorp. Bij elk nieuwtje trommelt hij alle dorpsbewoners bij elkaar. Maar veel gebeurt er niet in het dorp. De bakker Fabrizio maakt het lekkerste ciabattabrood uit het hele land, maar buiten het dorp kent niemand hem. Silvio de herbergier drinkt elke avond een lekker glas wijn met zijn dorpsgenoten, maar zijn vrouw klaagt steen en been. Geen gast van buiten het dorp die nog blijft overnachten. En Claudia, Gina en Sofia wachten Drie Koningen al zo lang op hun prins op het witte paard die hen mee zal nemen naar zijn paleis. Maar wachten ze niet tevergeefs?
Alleen signor Baffi, de burgemeester van het dorp, lijkt echt tevreden. Elke middag geniet hij ongestoord van zijn siësta. Totdat op een middag Angelino in de verte drie koningen met een kameel ziet. Dio mio, ze zijn op weg naar zijn dorp …

Aanvang 15.00 uur