De Melkfabriek, een prachtige industriële locatie, midden in de landelijke omgeving van de Kop van Drenthe, tussen Groningen en Assen.

De fabriekshal

150 tot 200 personen – De voormalige fabriekshal is bij uitstek geschikt voor evenementen, vergaderingen en trainingen met grote groepen en kan opgedeeld worden in twee afzonderlijke ruimtes. In de zaal is een podium, waarop uitvoeringen, lezingen of presentaties voor een groot publiek gegeven kunnen worden. In totaal beschikken we over 8 ruimtes van verschillende formaten, die zowel apart als in combinatie te gebruiken zijn. Wat past het best bij jouw activiteit?

De subzalen

Tot 25 personen – Naast de grote fabriekshal, heeft De Melkfabriek nog 6 kleinere ruimtes. Deze zalen verschillen qua ambiance en grootte, allemaal geschikt om met een kleiner gezelschap aan de slag te gaan.

Voor zakelijk gebruik

In een rustgevende en inspirerende omgeving kan jouw team spijkers met koppen slaan. Groepen die zowel plenair als in subgroepen willen werken, hebben aan De Melkfabriek een toplocatie. Alle vergaderruimtes in De Melkfabriek beschikken over flip-overs, beamers en internet. Een professionele audio installatie is in de grote zaal aanwezig. De prachtige natuur in Drenthe nodigt uit voor een pauzewandeling of buiten-activiteit.

Graag met eigen ogen bekijken? Aarzel niet en neem contact met ons op. We geven je graag een rondleiding.

Eten & Drinken

Kom je bij De Melkfabriek vergaderen of heb je iets te vieren? Dan zorgen wij natuurlijk ook voor de inwendige mens. We denken graag met je mee. In onze keuken werken we vooral met streekproducten. Met de seizoenen mee en zo duurzaam mogelijk.

Lunch proeverij menu

  • Diversiteit aan luxe belegde broodjes
  • Huisgemaakte en seizoensgebonden soep
  • Salade

Koffie-momentje

  • Koffie of thee
  • Wisselende lekkernijen vanzelfsprekend uit eigen keuken.

Borrel

  • Wijn, bier en frisdrank
  • Diverse lekkernijen

Ons menu staat nooit vast. We vinden het leuk om samen met jou over de invulling na te denken. Vanzelfsprekend houden wij rekening met jouw persoonlijke wensen. Dus ben je vegetariër, veganist of allergisch voor een ingrediënt? Laat het ons weten.